Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
22°
ANASAYFA Eğitim Çorum'da YKS'na Giren Öğrenci Velileri Cami ve Kur'an Kurslarında Misafir Edildi

Çorum'da YKS'na Giren Öğrenci Velileri Cami ve Kur'an Kurslarında Misafir Edildi

Çorum'da YKS'ye giren öğrencilerin velileri, Cami ve Kur'an kurslarında ağırlanarak ikramlarla karşılandı. Valilik teşekkür etti.
Çorum'da YKS'na Giren Öğrenci Velileri Cami ve Kur'an Kurslarında Misafir Edildi

Çorum'da YKS'ye Giren Öğrenciler ve Velileri Cami ve Kur'an Kurslarında Ağırlandı

Çorum ilinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrenciler ve velileri, sınav öncesi stres ve heyecanlarını bir nebze olsun unutmak için güzel bir jestle karşılandı. Cami ve Kur'an kurslarında ağırlanan öğrenciler ve velileri, manevi ortamda huzur buldu.

İkramlarla Karşılanan Öğrenci ve Velilere Destek

Çorum Valiliği tarafından yapılan organizasyonla, YKS'ye giren öğrenciler ve velileri cami ve Kur'an kurslarında misafir edildi. Bu anlamlı etkinlikte öğrencilere ve velilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Sınav öncesinde moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen bu etkinlik, öğrenciler ve velileri oldukça mutlu etti.

Valilikten Teşekkür Açıklaması

Çorum Valiliği, YKS'ye giren öğrenciler ve velilerini ağırlayarak yapılan bu güzel organizasyon için teşekkürlerini iletti. Manevi destek ve moral veren bu tür etkinliklerin öğrencilerin sınav performansına olumlu yönde etki ettiğine inanan valilik, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Öğrencilerin sınav sürecinde psikolojik olarak desteklenmesinin önemine vurgu yapan valilik, toplumun her kesiminden bu tür etkinliklere destek olunduğunu da belirtti.

Çorum'da yapılan bu güzel etkinlik, öğrenciler ve velileri duygulandırdı. Sınav heyecanıyla geçen günlerde, bu tür manevi desteklerin önemi bir kez daha ortaya çıktı. Öğrencilerin sadece akademik olarak değil, ruhsal olarak da desteklenmesi gerektiğine inanan birçok kişi, Çorum Valiliği'nin bu organizasyonunu takdirle karşıladı.

Öğrencilerin geleceği için yapılan bu tür organizasyonların, gençlerin hayata daha olumlu bakmalarını sağladığı da gözlemlendi. Manevi değerlere verilen önemin, gençlerin karakter gelişiminde büyük rol oynadığı bilinen bir gerçektir ve Çorum'da yapılan bu etkinlik de bunun en güzel örneklerinden biri oldu.

Öğrencilerin sınav stresini atarak huzurlu bir ortamda dinlenmelerine olanak tanıyan bu etkinlik, veliler tarafından da memnuniyetle karşılandı. Velilerin de sınav sürecinde yaşadıkları endişe ve heyecanlarını paylaşma fırsatı buldukları bu etkinlik, aynı zamanda aileler arasındaki iletişimi de güçlendirdi.

Çorum Valiliği'nin öğrenci ve velilere yönelik bu anlamlı jesti, ilerleyen yıllarda da devam edeceğe benziyor. Eğitim hayatının önemli bir aşaması olan sınav sürecinde öğrencilere moral ve motivasyon sağlayan bu tür etkinlikler, toplumun her kesiminden takdir topluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Musular Köyü'nde ev yangını kısa sürede söndürüldü, hasar meydana geldi

Musular Köyü'nde ev yangını kısa sürede söndürüldü, hasar meydana geldi