Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
22°
ANASAYFA Ekonomi Vali Dağlı, Çorum Sanayi Sitesi'nde Firma Ziyaretlerinde Bulundu ve Esnafla Bir Araya Geldi

Vali Dağlı, Çorum Sanayi Sitesi'nde Firma Ziyaretlerinde Bulundu ve Esnafla Bir Araya Geldi

Çorum Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Çorum Sanayi Sitesi'nde ziyaretlerde bulundu. Kooperatifleri, firmaları gezdi ve sanayinin gelişimine destek verdi.
Vali Dağlı, Çorum Sanayi Sitesi'nde Firma Ziyaretlerinde Bulundu ve Esnafla Bir Araya Geldi

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Çorum Sanayi Sitesi'nde İşletmeleri Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu

Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Çorum Sanayi Sitesi'nde yer alan işletmeleri ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.

Vali Dağlı'nın liderliğindeki heyet, öncelikle Çorum Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ve Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifini ziyaret etti. Kooperatiflerin başkanlarıyla bir araya gelen Vali Dağlı, gerçekleştirilen faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı.

Çorum Sanayi Sitesi'nde hizmet vermekte olan Namsan şirketini ziyaret eden Vali Dağlı, işletme sahibinden faaliyetleriyle ilgili bilgi edindi.

Vali Dağlı, A Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi de ziyaret ederek, işletme sahiplerinden işletmeyle ilgili ayrıntılı bilgiler aldı.

Yıldırım Otomotiv'i ziyaret eden Vali Dağlı, işletme sahibinden firmanın faaliyetleri hakkında bilgi alarak sektördeki gelişmeleri yakından takip etti.

Ziyaretler esnasında sanayide daha verimli bir ortamın oluşturulması için ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde olduklarını vurgulayan Vali Dağlı, sektördeki yeniliklere önem verdiklerini dile getirdi.

Çorum Sanayi Sitesi'nde bulunan atıl araçlar ve hurdaların kaldırılması konusunda esnafa destek veren Vali Dağlı, esnafın güvenlik tedbirlerine de destek sağladıklarını belirtti.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı, Emniyet Müdürü, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı, İş-Kur İl Müdürü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, oto tamircileri, makine kurulum ve onarımcıları, makine yedek parça satıcıları, tornacılar esnaf ve sanatkarlar odası başkanı ile çeşitli kurumların temsilcileri ve esnafın katılımıyla gerçekleşen ziyaretler, sektördeki iş birliklerini güçlendirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kurban Bayramı Öncesi Hayvan Hırsızlığına Dikkat Edin!

Kurban Bayramı Öncesi Hayvan Hırsızlığına Dikkat Edin!