Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
22°
ANASAYFA Genel Arabayla Tarlayava Yuvarlanan Genç Kız Hastaneye Kaldırıldı

Arabayla Tarlayava Yuvarlanan Genç Kız Hastaneye Kaldırıldı

ÇORUM'da genç sürücünün kontrolünden çıkarak tel örgülere çarptığı ve tarlaya yuvarlandığı kaza sonucu, trafik polisi yaralı genç kıza yardım etti. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, soruşturma devam ediyor.
Arabayla Tarlayava Yuvarlanan Genç Kız Hastaneye Kaldırıldı

Çorum'da Otomobil Tel Örgülere Çarptı, Tarlaya Yuvarlandı

Çorum'da bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek otomobilinin kontrolünü sağlayamadı ve önce tel örgülere ardından da tarlaya yuvarlandı.

Trafik Polisi Yaralı Genç Kıza Yardım Etti

Kaza sonrasında bölgedeki bir trafik polisi, hurdaya dönen araçtan yaralı kurtulan genç kızın elini tutarak ambulansa götürdü.

Kurtarılan Yaralılar Hastaneye Sevk Edildi

Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin sevk edildiği kaza sonucunda araç içerisinde sıkışan sürücü ve yolcu kurtarılarak hastaneye sevk edildi.

Kazanın meydana geldiği Bahçelievler Mahallesi Çamlık Caddesi taş ocağı yolunda, 19 yaşındaki Ömer Efe Y. idaresindeki 16 DN 008 plakalı otomobilin önce tel örgülere çarptığı belirtildi.

Otomobilin ardından tarlaya yuvarlandığı bilgisi verilirken, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaralılara müdahalede bulunduğu ve yaralıların Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili olarak soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Haberin detayları ve görüntüler için Yusuf Çınar'ın DHA kamerasına yansıyan görüntülere başvurabilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum'da Mantar Toplamaya Giden Yaşlı Kadın 16 Saatlik Çalışma Sonucu Kurtarıldı

Çorum'da Mantar Toplamaya Giden Yaşlı Kadın 16 Saatlik Çalışma Sonucu Kurtarıldı