Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
AÇIK
22°
ANASAYFA Gündem Çorum'da Polis Şok Uygulaması: 8 Kişi Yakalandı, 33 Silah Ele Geçirildi

Çorum'da Polis Şok Uygulaması: 8 Kişi Yakalandı, 33 Silah Ele Geçirildi

Çorum'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarda aranması bulunan 8 kişi yakalandı, 33 silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor.
Çorum'da Polis Şok Uygulaması: 8 Kişi Yakalandı, 33 Silah Ele Geçirildi

Çorum’da Polis Ekiplerince Gerçekleştirilen Operasyonlarda 8 Kişi Yakalandı

Çorum’da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok operasyonlarda, arama kararı bulunan 8 kişi tutuklandı.

Asayiş ve Güvenlik Çalışmaları Devam Ediyor

İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Emniyet güçleri, şehirdeki huzur ve güvenliği sağlamak için gece gündüz demeden titizlikle çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için her türlü önlemi alan ekipler, suç ve suçlularla etkin bir şekilde mücadele ederek şehrin sakinleri için güvenli bir ortam oluşturmayı hedefliyor. 

Toplumun huzurunu ve refahını korumak adına görevlerini en iyi şekilde yerine getiren emniyet güçleri, her zaman vatandaşların yanında olduğunu gösteriyor. Bu sayede şehirde yaşayan insanlar, güven içinde hayatlarını sürdürebiliyor ve geleceğe umutla bakabiliyor.

Binlerce Kişinin GBT Kontrolü Yapıldı, Çok Sayıda Silah Ele Geçirildi

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 15-22 Mayıs 2024 tarihleri arasında yaptıkları operasyonlarda 2 bin 687 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) kontrolünü gerçekleştirdi.

Operasyonlar sırasında, çeşitli mahkemelerce arama kararı bulunan 8 şüpheli şahıs yakalanırken, 6 tabanca, 15 tüfek, 4 kuru sıkı tabanca, 8 kesici ve delici alet ile birlikte toplamda 33 silah ele geçirildi.

Ayrıca, 10 adet şarjör, 67 adet fişek, 84 adet sentetik ecza maddesi, 1,29 gram metamfetamin, 7,11 PC maddesi, 8,52 gram tütün ve 3 adet uyuşturucu kullanım aparatı da operasyonlar sonucunda ele geçirilen diğer maddeler arasında yer aldı.

Polis ekipleri ayrıca 27 kahvehane/kıraathane, 13 kafe, 28 çay ocağı, 6 oyun salonu ve 11 otoparkı denetlerken, kurallara uymayan 22 araca toplamda 235 bin TL idari para cezası kesildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 3 Yıllık Uluslararası Akreditasyonunu Alarak Başarıyı Taçlandırdı

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 3 Yıllık Uluslararası Akreditasyonunu Alarak Başarıyı Taçlandırdı