Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
22°
ANASAYFA Kültür Sanat Çorum'daki "Çocuk Evleri Sitesi" projesi yılsonu kapanış sergisi ile tamamlandı

Çorum'daki "Çocuk Evleri Sitesi" projesi yılsonu kapanış sergisi ile tamamlandı

Çorum'da "Çocuk Evleri Sitesinde İlkokula Devam Eden Çocukların Gelişimini Destekleme Projesi"nin kapanış sergisi düzenlendi. Projeye destek veren kurumlar öğrencilere teşekkür etti.
Çorum'daki "Çocuk Evleri Sitesi" projesi yılsonu kapanış sergisi ile tamamlandı

Çocuk Evleri Sitesinde İlkokula Devam Eden Çocukların Akademik, Sosyal ve Duygusal Gelişimini Destekleme Projesi Yılsonu Sergisi

Çorum Valiliği himayesinde gerçekleştirilen proje kapsamında TOKİ Şehit Şükrü Özyol İlkokulu'nda düzenlenen kapanış sergisi, dikkat çekici bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Projenin amaçlarına vurgu yapan Okul Müdürü Zeki Akgöz, kurumlar arası iş birliğini artırarak çocukların gelişimini desteklemeyi hedeflediklerini belirtti.

Akgöz, öğrencilere yönelik düzenlenen kurslar, seminerler ve etkinliklerle olumlu benlik algısı ve iletişim becerilerinin geliştirilmesine katkı sağlandığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çocukların coşkusunun önemine vurgu yaparken, Gazzeli çocuklar için de barış ve güzellik dileğinde bulundu.

Akkent'in önemine dikkat çeken Başkan Aşgın, okula yapılan desteklerin devam edeceğini belirtti ve çocukların mutluluğuna katkı sağlanmasının önemine değindi.

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı da konuşmasında, öğrencilerin özel ihtiyaçlarına yönelik projelerin hayata geçirildiğini ve kurumlar arası iş birliğinin devam edeceğini vurguladı.

Öğrencilerin mini konseri ve resim sergisiyle devam eden etkinlikte Vali Dağlı ve Başkan Aşgın eserleri inceleyerek öğrencileri tebrik etti.

Etkinlik kapsamında düzenlenen kermeste renkli görüntüler yaşandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
"Erdoğan, Kabine Toplantısında 9 Günlük Kurban Bayramı Tatili Açıkladı"

"Erdoğan, Kabine Toplantısında 9 Günlük Kurban Bayramı Tatili Açıkladı"