Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
22°
ANASAYFA Yerel Çorum'da Şehit Anneleri Unutulmadı

Çorum'da Şehit Anneleri Unutulmadı

Çorum'da düzenlenen etkinliklerde, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından şehit annelerine özel olarak Anneler Günü kutlandı. Etkinlikler, şehit annelerinin onurlandırılmasına ve desteklenmesine yönelikti.
Çorum'da Şehit Anneleri Unutulmadı

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve protokol üyeleri, Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleri ve eşleriyle bir araya geldi

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı liderliğindeki protokol üyeleri, Anneler Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte kahraman şehitlerimizin anneleri ve eşleri ile buluştu.

Şehit Aileleriyle Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

Vali Dağlı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, AK Parti İl Başkanı Murat Günay ve Şehit ve Gazi Derneklerinin yöneticileri, Kadeş Barış Meydanı’nda bulunan Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa katılarak şehit anneleri ve eşleriyle bir araya geldi.


Şehitlikte Gerçekleşen Programa Katılım Sağlandı

Vali Dağlı ve protokol üyeleri, Anneler Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlik kapsamında Çorum Şehitliği'nde gerçekleşen programa da iştirak etti. Burada şehit anneleri ve şehit eşlerinin yanında yer alarak acılarına ortak oldular.

Vali Dağlı, devletin şehit ailelerinin her zaman yanında olduğunu vurgularken Başkan Aşgın, şehit anneleriyle yapılan dualara katılarak şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti okunduğunu belirtti ve tüm şehit annelerini tebrik etti.

Şehit annelerine karanfil takdim eden Vali Dağlı ve Başkan Aşgın, Anneler Günü'nü kutlarken aynı zamanda şehitlerimizin ruhlarına dualar gönderdiler. Program, şehitlerimiz için yapılan duanın ardından sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *