Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
22°
ANASAYFA Yerel Sungurlu Bağlar Tarlalarında Hasat Sezonu Başladı

Sungurlu Bağlar Tarlalarında Hasat Sezonu Başladı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde hasat sezonu başladı. Akçalı'daki arpa tarlalarında biçme işlemleri başladı. Arpa, bölge ekonomisine katkı sağlıyor.
Sungurlu Bağlar Tarlalarında Hasat Sezonu Başladı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, arpa hasat sezonu başladı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, çiftçilerin emeklerinin karşılığını alacakları hasat sezonu, ilçeye bağlı Akçalı yolu üzerinde bulunan arpa tarlalarında başladı.

Bu sezon Sungurlu ilçesindeki arpa tarlaları, bereketli ve bol ürün veren topraklarında çiftçilere güzel bir hasat mevsimi vaat ediyor. Akçalı yolu boyunca uzanan tarlalarda başlayan hasat, çiftçilerin yıl boyunca süren emeklerinin karşılığını almalarını sağlayacak. Toprağa olan sevgi ve özenleriyle çalışan çiftçiler, tarlalarından sağlıklı ve verimli mahsuller toplamanın mutluluğunu yaşıyorlar. Bu sezonun, Sungurlu ilçesindeki çiftçilere bol kazanç ve bolluk getirmesini diliyoruz.

Biçerdöverler, Gazi Dökmetepelioğlu'na ait tarlada çalışmalarına başladı

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte biçme işlemlerine başlayan biçerdöverler, Gazi Dökmetepelioğlu'na ait tarlada çalışmalarını sürdürüyor.

Gazi Dökmetepelioğlu'nun tarlasında biçme işlemleri hızla ilerliyor. Biçerdöverler tarlayı adeta bir dans sahnesine çevirirken, tarlanın verimli topraklarından yükselen toz bulutları gökyüzünü kaplamış durumda. Buğday başakları rüzgarla oynaşırken, biçerdöverlerin motor sesleri tarlanın ortasında yankılanıyor.

Arpa, bölgenin ekonomik hayatına önemli katkı sağlıyor

Tarım ve hayvancılık sektörü için büyük bir değer olan arpa, bölgenin ekonomik hayatında da önemli bir rol oynayarak çiftçilere ve tüketicilere fayda sağlıyor.

Gazi Dökmetepelioğlu'na ait tarlada gerçekleştirilen ilk biçim, bölgedeki çiftçiler ve tüketiciler arasında olumlu bir hava oluşturdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çorum'da Eve giren yılan panik yarattı

Çorum'da Eve giren yılan panik yarattı