Facebook
Instagram
Çorum Haberleri
Çorum
HAFİF YAĞMUR
22°
ANASAYFA Genel Şehit Onur Bakbak İlkokulu Öğrencilerinden Örnek Çevre Koruma Haftası Etkinliği

Şehit Onur Bakbak İlkokulu Öğrencilerinden Örnek Çevre Koruma Haftası Etkinliği

Şehit Onur Bakbak İlkokulu öğrencileri, Çevre Koruma Haftası'nda Bahabey çamlığında çevre etkinlikleri düzenledi. Toplumsal bilinç ve doğa sevgisi kazandılar.
Şehit Onur Bakbak İlkokulu Öğrencilerinden Örnek Çevre Koruma Haftası Etkinliği

Şehit Onur Bakbak İlkokulu Öğrencilerinden Çevre Koruma Haftası Etkinliği

Şehit Onur Bakbak İlkokulu birinci sınıf öğrencileri, Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında Bahabey çamlığında çeşitli aktiviteler düzenledi.

Çevre eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler, TEMA İl Sorumlusu Semra Soysal Şahin ve Hitit Üniversitesi Genç TEMA üyeleri ile birlikte çevre incelemesi, doğal ortamlarda gözlem yapma, doğa yürüyüşü ve spor gibi etkinliklere katıldı.

Genç TEMA üyeleri tarafından düzenlenen spor etkinliklerine ve yarışmalara katılan öğrenciler, TEMA İl Sorumlusu Semra Soysal Şahin tarafından ödüllendirildi. Etkinliklerde çevre koruma bilincini artırmaya yönelik sloganlar geliştirilirken, çevre temizliği de gerçekleştirildi. Şehit Onur Bakbak İlkokulu Öğretmeni ve TEMA sorumlusu Ersoy Özkeskin, etkinliklerin sonunda yaptığı açıklamada, “Doğal çevreyi korumak, hepimizin sorumluluğudur.

Çevre bilincinin gelişmesine küçük yaşlardan itibaren katkı sağlamak, toplumda farkındalık oluşturmanın önemli bir adımıdır. Temiz hava, su ve yaşanabilir çevre için, çevre bilincinin yaygınlaşması kaçınılmazdır” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vali Dağlı, Çorum Sanayi Sitesi'nde Firma Ziyaretlerinde Bulundu ve Esnafla Bir Araya Geldi

Vali Dağlı, Çorum Sanayi Sitesi'nde Firma Ziyaretlerinde Bulundu ve Esnafla Bir Araya Geldi